GOES

625i Ltd

Goes-malliston huipulta löytyvä 625i Ltd on luotettavaan EFI -ruiskumoottoriin perustuva nelivetomönkijä, jonka varustelu hintaan nähden on vertaansa vailla. Suuret 14" renkaat alumiinivantein, sähköisesti kytkettävä neliveto tasauspyörästön lukoilla, sekä voimakas sähkövinssi takaavat että matka ei pääse katkeamaan.

Ajovalot ovat tehokkaat halogeenit, pysäköintivaloina on näyttävät led-rivistöt. Myös takavalot ja suuntavilkut on toteutettu ledeillä.

Goes 625i Ltd -mönkijän voimanlähteenä toimii 594cc ruiskumoottori, joka tarjoaa rajoittamattomana huimat 38 hevosvoimaa. Vaihteisto on toteutettu helppokäyttöisellä, kanadalaisen CVTechin suunnittelemalla CVT-automaattivaihteistolla. Edessä ja takana on erillisjousitus kaksois a-tukivarrella.

Goes 625i Ltd on näyttävä yhdistelmä korkealaatuista tekniikkaa ja yksityiskohtaista designia. Saatavilla punaisena, valkoisena sekä grafiitinharmaana.

Hinta 6790,- + toim.kulut

G90 XS

Goes uutuusmalli G90 XS tuo Goes laadun myös lasten ulottuville, erittäin kilpailukykyiseen hintaan! Tukeva ja reilun kokoinen lasten mönkijä on varustettu mm. levyjarrulla takana, etuiskunvaimennus kaksoistukivarsilla, halogeeniajovalolla, kauko-ohjatulla varashälyttimellä ja suurilla 7" renkailla. Goesin luotettava nelitahtinen moottori ja helppokäyttöinen automaattivaihteisto tekevät mönkijästä hyvän valinnan lapselle. Mönkijä voidaan hätäsammuttaa ohjaustangon painikkeesta tai vetämällä mönkijän takana oleva hätäkatkaisin narulla irti.

Värivaihtoehdot: Punainen ja musta.

Mönkijä toimitetaan kasattuna ja testattuna, ajovalmiina!

Kauko-ohjain ei ole turvallisuusvaruste.

Hinta 990,- + toim.kulut